Qooder rijden met autorijbewijs

Bosch Car Service Autobedrijf Bot heeft nu de Qooder, die je met autorijbewijs mag rijden

Bosch Car Service Autobedrijf P. Bot in Vlaardingen is dealer geworden van het motorscootermerk Qooder. Dat is goed nieuws, want wie genoeg heeft van de files of niet in het OV wil of in het weekend optimaal vrijheid wil ervaren, kan nu de Qooder kiezen. Je kiest met één (B- of BE-)rijbewijs flexibel tussen auto en Qooder. Op de Zwitserse Qooder geniet je van de wind in je gezicht, de wendbaarheid en lekker voordelig tanken en combineert dat met de stabiliteit van de auto. Je koopt of least hem bij Autobedrijf P. Bot. Zaterdag 15 augustus organiseert het bedrijf de Qooder Experience Tour.

Als automobilist tussen de file door

Danny Hollander, bedrijfsleider van Autobedrijf P. Bot, is enthousiast over de Qooder voor zijn bedrijf: “Automobilisten kennen ons en ons bedrijf als zelfstandige garage onder de vlag van Bosch Car Service. Dat staat voor topkwaliteit in service, onderhoud en verkoop. Dat is en blijft ons motto. Vanaf nu hebben we er een heel mooi topproduct bij in onze showroom: de Qooder! Op de modellen van dit Zwitserse merk mag je gewoon met je autorijbewijs rijden – mits gehaald voor 2013. Je hoeft geen nieuw rij-examen te doen, je kunt direct opstappen en genieten van dat gevoel van vrijheid! En het mooie: je rijdt met je autorijbewijs op de Qooder zo tussen de file door.”

Flexibel, comfortabel, fun, uniek

“We hebben als basis 2 modellen: een 3-wiels en een 4-wiels Qooder, maar die zijn er in vele kleuren”, zegt Danny Hollander. “De 4-wiels Qooder Quadro is uniek in zijn soort. Super stabiel, heerlijk comfortabel en zo wendbaar als wat dankzij de vier kantelende wielen. De motorscooter is ‘one of a kind’. Je controleert de machine moeiteloos, een kind kan de was doen. Het is fun en flexibel. Kies voor je rit in de ochtend- en avondspits of voor je plezierrit de Qooder als hét alternatief. Met één rijbewijs kies je tussen je auto en je Qooder; tussen stilstaan en doorrijden.”

Zakelijk inzetbaar en Experience Tour

Hollander stelt: “Waarom is Qooder in veel Europese landen al zo populair? Hij is zo handelbaar. En parkeren vraagt ook weinig ruimte. Denk je erover hem zakelijk in te zetten? We hebben hele gunstige leasetarieven; daar kan geen auto met private lease aan tippen! Kom eens praten en proefrijden. De Qooder – en de koffie – staat voor je klaar. Iedere dag, maar zéker zaterdag 15 augustus a.s., want dan komt de Qooder Experience Tour de hele dag bij ons.”

Klik hier om naar de site te gaan van Autobedrijf P. Bot