Ontdek de Woon- & Autoboulevard Woonmaand:

Tijd voor een Huis- en Auto-Makeover!

Oktober luidt de gezellige herfstperiode in, maar brengt ons ook de WAB Woonmaand! Dit is het perfecte moment om je huis een frisse, nieuwe look te geven. Of je nu je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer wilt restylen, op Woonboulevard Hoogstad vind je alles wat je nodig hebt. Van de stijlvolle meubels van Pronto Wonen en Haco Wonen & Slapen tot de modernste keukens bij Instakeukens en Wooning, de keuze is reuze.

Maar de WAB Woonmaand gaat niet alleen over het opfrissen van je interieur. Het is ook het moment om je auto winterklaar te maken. Bij KwikFit en Autotaalglas op de Autoboulevard Vlaardingen kun je terecht voor een grondige check-up van je auto, zodat je veilig en comfortabel de winter doorkomt.

Dit seizoen zijn er enkele opvallende woontrends die je niet wilt missen. Denk aan warme aardetinten, duurzame materialen en het mixen van oude en nieuwe elementen voor een unieke, persoonlijke stijl. Onze woonwinkels zijn op de hoogte van de laatste trends en staan klaar om je te adviseren over de nieuwste woonaccessoires en meubels.

Woon- en Autoboulevard Vlaardingen biedt niet alleen een breed scala aan woon- en autobedrijven, maar ook vele voordelen. Zo kun je gratis parkeren, genieten van een heerlijke pannenkoek in ons pannenkoekenrestaurant De Soete Suikerbol, en we zijn 7 dagen per week geopend voor al je woon- en auto-behoeften. Ontdek de veelzijdige woonwinkels en maak er een gezellig dagje uit van met het hele gezin!